Correct Answers: | |

Wrong Answers: | |

Unattempted: |

### Question 1

Venkat remembers that birthday of Radhika is after Feb 9 but before Feb 13, but Vaibhav remembers that it is between 10 and 12 Feb. What is the correct date, if both of them remember well?

### Question 2

How many hours are there between 1::26 A.M. to 6::27 P.M.

**A**

17::01.

**B**

18::00.

**C**

16::-01.

**D**

19::02.

**Soln.**

**Ans: a**

Minutes from 1::26 A.M. to 2::00 A.M. are 60 - 26 = 34. Minutes from 2::00 A.M. to 12::00 noon are 60 X 10 = 600 mins. Minutes from 12::00 noon to 6::27 P.M. are 60 x 6 = 360 + 27 = 387 mins. So total minutes are 34 + 600 + 387 = 1021 minutes, which are equal to 60 X 17 + 1 Thus, hours are = 17, and minutes = 1

### Question 3

Akshat remembers that birthday of Rajiv is after Oct 11 but before Oct 17, but Rakesh remembers that it is between 14 and 16 Oct. If it was Friday on Oct 11, what is the day of the week on the correct date, if both of them remember well?

### Question 4

Standing at a railway station Rohit remembers that distance of Bangalore is more than 12 KM but less than 18 KM, but John knows that it is between 1 and 14 KM. What is the correct distance if both of them are right?

### Question 5

Standing at a railway station Ranjana remembers that distance of Rajpura is more than 5 KM but less than 9 KM, but Akshat knows that it is between 6 and 8 KM. What is the correct distance if both of them are right?

This Blog Post/Article "Clocks and Calendars Quiz Set 02" by Parveen (Hoven) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Updated on 2017-05-17.